Torsdag

Lediiig idag:) Började med en mysig morgon och sen bar det av ut i solen! Ikväll blir det en sväng in till stan och kolla lite tror jag.. så denna dag har vart mer än bra:)
Imorgon blir det jobbet en sväng och äta lite smörgåstårta, mumsfillibabba!! sen till stan o fixa lite saker:)
Imorgon har det ju hunnit blivit helg igen, tiden bara springer iväg just nu (dock inget jag klagar på!) vill ha typ juli nuuuuu:D
I helgen ska jag bara vara hemma i alla fall, har lite planer på en del skojiga saker som ska ske:)
Måste även säga att årets första dopp är gjort, det var redan förra helgen debuten skedde:P Riktigt friskt och uppiggande var det kan jag lova!



Ibland önskar jag att man var liten igen, i den världen fanns inte problem på samma sätt och du var lycklig och glad utan några promisser!
 


/J

Tisdag

Idag skulle det vart speedway såklart, men neej då! då regnar det:( Så matchen är inställd tyvärr..galet deprimerad blir man av vädret nu när det regnar med:/ jag vill ha soool!!
ska nog ta och baka något smarrigt nu istället och överraska mamma när hon kommer hem ikväll:)
Annars är det typ jobbjobbjobb som står på schemat just nu, men roligt är det!
Satt och kolla på lite olika lägenheter här om dagen med, men det är svårt när man inte ens vet vilken stad man ska bo i :P kommer blir spännande och se hur det hela slutar med den biten, får väl tälta till en början kanske;)
Jobbar sista dagen för den här veckan imorgon, ska bli skänt med lite ledigt sen:) kanske kan bli sovmorgon för en gång skull! =)



/J

Fredag

Igår blev det en sväng till nyköping där det blev speedway och en del annat! :P
Nu väntar jag på att min kära vän ska komma hit och göra mej sällskap..tror det finns ganskajätte mycket att prata om just nu:D
Ha en bra helg allesammans, TJING!



/J


Onsdag

Tjoosan:)
Sitter och hoppas på att det ska bli fint väder nån gång i detta kalla sverige :(
Var i målilla igår och kollade dackarna-vetlanda, som för övrigt var en ritkgit bra match, men i alla fall, så himlans kallt det är på kvällarna fortfarnade! det var vantar på kan jag lova..
Annars rullar dagarna på rikgit fort nu tycker jag..en del jobb har det blivit och nu framåt är det ännu mer som väntar:) det gillar vi!!
Har även börjat fundera på lite på sommarplanerna vad man ska hitta på då, men allt känns så långt bort när man ser detta trista väder just nu"/ 
Har i alla fall lite planer framåt nu:) Idag kanske det blir kolmården, imorgon speedway och kanske landet i helgen :) vi får se om allt blir som jag tänkt :P



/J

RSS 2.0