Tisdag

Ääääääntligen är mamma hemma igen :D har vart alldeles för tomt utan henne här hemma "/
Fick en massa roliga saker igår när hon kom hem bland annat: skor, armband, en mysig filt och det bästa ut av allt en burberry parfym :D mmmmmm! =)
idag blir det kanske att kolla på alla bilder som hon har tagit och få se alla djur som hon har varit typ 2 meter ifrån :O lejon, buffel, giraff, elefant... :O jisses vad läskigt! haha :)
Har iaf blivit ett helt år äldre sen sist jag skrev nu.. I fredags blev det med min 20:e födelsedag =)
Imorn fortsätter dock firandet och även på söndag :) kul med stor släkt ibland :D
Sen har jag hittat en suuuper fin lägenhet nu i Uppsala som jag skulle vilja ha, men hur kul är det när man får reda på om man kommer in preliminärt den 10 dec typ o det slutliga den 28 december kanske..:S hur lätt är det att få tag på en lägenhet då..och tänk om jag tackar ja till denna o kommer in i väterås då :O ååååh jag bli galen på detta :P när jag äntligen hitta en super fin som jag skulle kunna tänka mej o allt..
Men frågan är ju hur stor chansen är att jag ska komma in när det är 2000 som sökt sjuksköterska i uppsala!?
Jaajaa, vi får väl se..nu är det dags för lite lunch iaf :) sen gå och möta mamma i snöovädret! "/ Btw har jag vart ute o skottat för första gången i år nu..!! brrrrrr!

Ha de king tjingeling :)


/J


Tisdag

Idag har det vart en riktigt mysig dag :) Var inne i stan o träffa sofie och lagade lite smarriiiig mat o kolla på massa gamla roliga bilder:) många minnen som väcks kan jag lova, haha!
sen blev det hem till pappi en sväng efter det.. sen har jag vart hemma hela kvällen o gjort inte mycket alls egentligen..det bara öser ner ute så rätt skönt att bara sitta inne o höra regnet smattra på taket och fönstren:)
Imorn bär det av till bodaborg :D första gången så ska bli massa skoj:)

Helgen som var vart också himla lyckad! 20 årsfest i fredags här hemma (BARA 3 dagar kvar till jag fyller på riktigt nu;) haha!) sen blev det utgång på kvällen..lördagen var rätt seg och tröttsam till en början men sen var det dags igen och då bar det av hem till Philip på 20 årsfest där och sen utgång på det med :) patyhelg kan man sammanfatta det hela med! :D och självklart hade jag min partypingla number one med mej heeela helgen <3

Hade king tjingeling!  :)



/J

RSS 2.0