Torsdag (NYÅRSAFTON!)

tjolahopptjolahej:) Nu var det ett tag sen jag hunnit skriva någe. Har hunnit vara i stockholm och fixat mitt visum nu i alla fall samt shoppat en himla massa (jag som inte skulle ha något speciellt)! Jätte mysiga dagar i stockholm var det iaf<3 Flygbiljetten har även kommit nu och det mesta verkar faktiskt vara klart.. ELLER skoja lite! Har inte ens tagit fram en enda sak till packningen än, hur ska man kunna packa ner sitt liv för ett år i en endaste fjuttig liten resväska? :O jag tror det kommer bli ganska jätta svårt faktiskt:P Men idag är det ju hur som helst nyårsafton och då kan man ju inte tänka allt för mycket på vad man ska packa o dittan o dattan. Vi får lämna över det bekymret till imorgon?? eller kanske lördag:P Nu är det dags att börja fixa sig tror jag så man hinner bli klar i tid för en gång skull:)

/J

Onsdag

Jaha då var det dan före dopparedagen! Än har jag inte ens bärjat med nåt som tillhör julen och som måste göras idag. Det ända jag har pysslat med är papper papper papper och papper till usa:P Tur att jag vet att det är för något roligt jag gör det, annars hade jag gett upp för läääänge sen!! Nu vet jag iaf, 06,25 måndag den 11 januari, bär det av mot new york! Jippie, gäller att inte vara morgontrött den dagen iaf;)
Men nu är det hög tid att sätta fart med julklappsinslagning och diverse julpyssel som är kvar:)

You make me smile :)

/J

Tisdag

BARA 2 dagar kvar nu:D Oj vad tiden springer iväg nu! Idag har granen blivit klädd och man har fått lite mer julkänsla iaf:) Härligt med en massa snö med, vet inte när jag upplevde en vit jul sist:P Alla julklappar är fixade och klara, måste bara se till att slå in alla nu:) Men det få nog vänta till imorn! Ikväll blir det nog att titta på basket, sen måste jag ju hinna träffa min oerhörtsaknade fialutta<3 som äntligen är hemma nu! :D
Ska även se till att boka hotellet till sthlm när jag ska dit nästa vecka så det är klart:)

Usch och fy! sitter o pratar med henrik på msn här o fick precis höra om en som stackars tant som vara nere hos släkten i lkpg och skulle fira jul och precis hade vart o handlat julklappar och halkade i en trapp och dog! :(
Fyy vad hemskt! Så akta er nu alla nära och kära se till att hålla er på benen!


:) Everything is just great! And I like it soooooo :)

/J

 


Lördag

Tidig morgon blev det idag, uppe vid nio redan, sen bar det av in till stan med pappsen. Mot busfabriken bar det:P Hade lovat att vara barnvakt åt gullungarna My och Adam:) Så där gick hela min förmiddag och kan ju inte säga annat än att det var riktigt skojjigt att leka :D Efter det åkte pappsen och jag in till stan för att inhandla de sista julklapparna (dock har jag några småsaker kvar ännu). Nu är även min jobbperiod över på Releasy för denna gång iaf:P Kommer sakna alla goa vänner på jobbet tyvärr:( Finns en himla massa godingar där! Som tur är får jag i alla fall träffa mina bästa tjejor en gång till innan jag åker:) :) Sen kommer ju dom och besöker mej i Usa med, jätte jippie på det:D
Nu dags att laga lite mat tror jag:)





I don´t care, and I´t just feels so good!

/J

Onsdag!

Räknar ner dagarna nu!! Endast 3 dagar kvar på jobbet =) =) =)
Dagen började riktigt bra idag i alla fall. Satt och åt frukost när pappa ringde och fråga om jag skulle med in och kolla på handboll, oo javisst ville jag det:) Blev att snabbt byta om och åka! Sen bar det av till linköping och träffa bästa Tanja:) och nu sitter jag på jobbet och väntar på att timmarna ska gå typ :P

Helgen har jag ju inte hunnit skriva om än, men den vart i alla fall riktigt lyckad:) riktigt mysig söndag och filmen var ju suuuperbra=) ojojoj, vilka söta pojkar det finns ;) Måste göras om snart igen tycker jag:)

Har även bokat tid till ambassaden och fixat med ALLA himlans papper till usa nu, så den 28:e januari bär det av upp till sthlm och ambassaden. Bara att hoppas det går igenom som min host-mom sa igår (A) :P 

Nu ska jag nog se till att jobba lite här innan lunchen:)


/ J

Sööndag :)

Då var helgen snart slut! Men än ska jag hinna med lite roligheter till:) Blir linköping nu och sedan blir det bio ikväll:) Riktigt myspys =) Imorgon blir det att jobba vanlig dag från 10-18 och sälja biljetter till Iron Maiden, kan nog bli spännande, typ 2000 samtal i sekunden:P haha! Nu blir det att packa väskan och springa till bussen..
Just det! Sandra kom ju också på helt plötsligt i fredags att det BARA är 1 månad kvar tills jag åker nu!! Jösses:D

Byyee! =)

          

Torsdag

ÅÅ, vilken lång dag det har varit idag. Sista timmen på jobbet trodde jag aldrig skulle ta slut:( Men nu är man äntligen hemma igen iaf:) Blir nog sängen snart, trots att jag vet att jag inte kan somna:P Helgen känns som ett stort frågetecken just nu!?? Vad vill jag göra? Vad kan jag göra? Och VAD SKA JAG GÖRA? :P har en del att fundera på tills imorgon ja! Men en sak är säker, det ska bli skööönt med helg i alla fall :D
Men nattinatti nu, tidig morgon imorn:(

Byyee! =)


Tisdag

Idag är en bra dag! det känner jag redan nu:) vaknade pigg och glad och sedan har man fått veta några glada nyheter också..=) Jobb står som vanligt på schemat, men först blir det att äta lite tacos, MUMS!
Och så vill jag bara säga grattis till mammsen som fick jobbet:) grattisgrattis=)

Byye =)

Måndag!

Jahopp, då var helgen REDAN över!! Men kul har det vart iaf varit:) Har varit en blandad helg med många skojjiga inslag:P Linda har ju vart hemma denna helg så lördagen spenderades med henne, mysipys<3 Tycker dock att det var lite konstigt att hon inte ville komma in i fredags natt när en sådan smickrande kille ringer upp henne;) hahaha:D Men men, hon får nog fler chanser i sommar kanske;)
Nu bär det av till jobbet denna trista gråa dag snart iaf! Skulle helst av allt bara vilja ligga hemma i sängen under täcket:) och så lite mys på det! Meeeeeen det är bara till att göra ordning sig och pallra sig iväg. Ska bli underbart att få träffa mina kära vänner på jobbet igen nu ju:) Har ju hunnit skana er allt för mycket nu!!

Byye! =)

fredagsmyyys

Tjoho!:) Äntligen mår man lite bättre och det kan ju inte firas på nåt bättre sätt än lite party (Y)
Kommer nog bli en riktgit trevlig kväll med många underbara människor:) Kul att sebbe är hemma och få träffa han igen också!

Cause I´ve got a feeling.... =)

Byee! 

Tråkdag

Jaha ja.."ligger" hemma och är sjuk (igen!!) inge vidare skoj alls. Men idag har jag iaf bakat lussekatter och lussebullar med mor och far:) mums vad gott! Sitter även och fyller i alla dessa hundra papper till ambassaden..dags att boka in en tid där nu med.
Nu blir det att laga lite mat i alla fall:)

Håller tummen för att det gick bra för dej idag(A)

Byee =)

RSS 2.0