Måndag

Sooooool idag:) helgens väder har ju inte varit alltför skojjigt, men nu äntligen är rätt väder tillbaka:)
Blir att snart gå ner och äta lite frukost, sen kommer Lindah förbi en sväng:) idag ska jag smida lite planer med henne tror jag ;) men det vet hon inte om än! :D kul kommer det att bli i alla fall, det vet jag! (Om hon nu går med på det, haha)
Sen blir det att jobba i alla fall två dagar denna vecka:) skönt!
Har sökt mina utbildningar till hösten nu med :) hoppashoppas på att det blir som Tanja och jag vill, det skulle bli toppen allting! :) Längtar faktiskt efter att få börja plugga igen nu:P får se hur länge det håller i sig när man väl börjar sen, haha:P
Vi närmar oss April och våren med stoooora steg nu iaf:D vilket jag har längtat efter länge nu!
Har även beställt en massa kläder som kanske kommer i veckan, alltid lika kul när dom äntligen kommer:) sen kommer säkert hälften inte vara eller sitta bra, men det är ju en annan sak :P
Så tror nog denna vecka kan bli riktigt bra:) Hoppas det går framåt och blir lika bra med andra saker med(A)

 


/J

Tisdag

En riktigt superhärlig dag har det varot idag:) suttit ute på altanen och solat mesta dels av denna dag! känner mej helt varm i ansiktet nu så lite färg har man nog i alla fall fått:)
Igår var jag och fixade håret, klippte och permanenta! lockarna blev jätte fina, men hon klippte alldeles för mycket så såhär kort är jag inte van att ha!! :O men det växer ju ut som tur är:) har inte hunnit fixa nån bild ännu, men det kommer jag loooovar!
Imorn blir det jobb 7-16, så ikväll blir det att sova tidigt:) skönt att ha en anledning till att få lägga sej tidigt(A)
Nu blir det en kopp te och mys i soffan:)

/J

Söndag

Hallelåjaa:) Ännu en helg över..hur fort går inte tiden just nu? fast det är bra:) har en himla massa roliga saker som jag ser fram emot nu! sen läste jag just detta på facebook:
Spåkulan säger: Nu har du trissat upp förväntningarna. Den här gången gör det inget för det kommer att bli precis så bra som du hoppas på kärleksfronten.
Det låter ju inte fel ;) :D så allt kan ju bara bli toppen verkar det som:P
Helgen har i alla fall vart riktigt bra och skön;) Nu väntar en vecka med inte så mycket planer än så länge.. kan sluta hur som helst:D
Lindah pluttan är hemma nu med o allt har gått bra som tur är:) så imorn ska hon göra mej sällskap när jag ska permanenta mig, vet att jag redan har lockigt men ska göra annorlunda lockar hade jag tänkt! får se hur det slutar:P sen ska jag klippa mej samtidigt vilket är väldigt välbehövligt!!
Nu blir det att fixa lite tacos med mamma o sen ska jag nog göra en ansiktmask och mysa ner mej i soffan tror jag:)


Här är en bild innan lockarna förändrats :P


/J

Onsdag

Underbaaar dag idag med:) gud vad glad man kan bli av lite sol...
(undrar om det bara beror på den?)
skulle i alla fall behöva gå ut o lägga mej o pressa i solen för att få lite färg på min kritvita kropp tror jag..men känns som lite för kallt för det än (A) men jag har i alla fall kunnat sitta ute i bara linne på förmiddagen, FRAMSTEG! det börjar närma sej nuu tror jag minsann :)
Ska i alla fall börja fixa ordning mej nu snart, världen bästa TANJA<3 är på väg hit :D kommer finnas så mycket att prata om så vi inte kommer sova en blund på hela natten kan jag tänka mej:P ska bli superskoj att äntligen ses nu i alla fall:) du har vart mer än saknad!!<3
Du får mej att skratta åt allt och hur nere man än är kan du alltid pigga upp än:) hitta en konversation här som jag skrattar åt fortfarande, men tack! jag tror det hjälpte:D
Tanja:ge dig du är för gammal för henne de är inget intressant. släpp de bara!
Han: ne, man måste tänka positivt
Tanjas kommentar till det blev -då ville jag bara sätta ett skott i huvet på han :P hahahaha :)

 
sötnos<3

/J

Måndag

Tjolahoppsansaaaaa vad jag är glaaad:) Skulle lixom bara vilja stanna tiden och leva i detta nuet för ett tag:)
Känns som våren äntligen är på G nu med vilket gör allt bara ännu mer perfekt:D
Men nu blir det en snabb dusck och sen väntas besök:)


/J

Torsdag!

Åååå nu börjar det äntligen bli ordning i mitt rum och högen utanför med kläder bara växer! :P Har dock en sida kvar att rensa, så det blir nog mer:)
Sen ska jag in med alla nya kläder också som fortfarande ligger kvar i resväskan(A)
Sitter o pratar planer med Tanja på msn nu:) och det får mej att pirra i hela kroppen och lääängta som bara den!! sooool och värme, JA TACK!
Lite vår här nu i Sverige skulle jag vilja ha med, kommer ju inte kunna bli nån speedway här om drygt en månad annars! :O Hemsk tanke!!
Sen som en gald överraskning fick jag mer pengar för mitt knä igår:D Inte helt fel alls:) Bara välja nåt passande att spendera dom på nu;) haha
Nu ska jag återgå till mitt rum och min rensning! Imorn är det jobb som väntar igen:) Sen är det helg:D wiiiie!!


Am I dreaming?

/J
 

Måndag

tjingeling=) Nu har man börjat komma in i dom "svenska runtinerna" igen.. och det går lite (inte jätte dock) bättre att somna på kvällarna nu..Ska även jobba första dagen imorn! Ska bli super skoj:) Blev helt kär i en av dom små söta pojkarna första dagen jag var där och hälsa på och alla var super gulliga så det kommer nog bli jätte bra:)
Ska (borde i alla fall) ta tag i att packa upp alla väskor med alla kläder och det i veckan nu, men ska passa på och rensa ur massa gammalt innan så det får plats:P
Hade en super trevlig/rolig/mysig helg med:) Blandat bandat vart det hela, men väldigt lyckad:D
Nu saknas det bara en person som jag inte fått träffa än! som bara MÅSTE ske inom en snar framtid nu!!!!
-TANJA<3
Ska krypa ner i sängen nu snart, blir nog första gången jag sover själv sen jag kom hem faktiskt:P haha=)

/J

RSS 2.0