Fredag

Å så var det fredag igen! Denna vecka har gått riktigt fort :)
Valborg är det idag med.. blir att gå ut och käka och sen blir det partyparty(Y)
ska få träffa Sofie idag med, var himla länge sen sist! så ska bli riktigt skojjigt<3
Imorgon kan det vara så att det blir speedway i Motala (om man orkar upp vill säga! :P) men det hoppas vi på:)
Imorgonkväll avgörs det oclså om vårat basketlag kommer ta sm-guld eller inte..vissa har ju sagt att så kommer det bli, så nu hoppas vi på det med:D
Deklarationen är i alla fall klar nu, först såg det ut att vara en himla massa fel, men det har fixat sig och nu är det bara att lämna in den kvar! :)
Nu ska jag titta på andra avenyn som jag missa i onsdags, sen ska jag äta lite smarrig pasta med kykling och sen är det dags att bärja välja kläder till kvällen kanske:S Hmmm, hur varmt är det? hur mycket kläder ska man ha på sig? vilken färg ska man ha? ska håret vara platt eller lockigt? ojojojoj, vilka bekymmer det kommer bli! :P




                    Lockigt?                                                 Plattat?
   

/J


Onsdag

Hejhopp!
Just nu sitter jag och funderar på varför man ska deklarera..?? Det är ju bara trist och tråkigt och så finns inte alla papper heller:S Borde det inte finnas nån som kan ha koll på det där åt en istället! Vet att jag ska samla alla dom papprena som man ska ha i en speciell pärm till nästa år i alla fall..nu är allt huller om buller med alla andra miljontals papper man får under ett år, JIPPIII!! :D Men jag är inte bitter, nejnej.
Ska snart in och hämta mormor och morfar, så får väl be mormor om lite hjälp kanske(A)

Igår var jag i alla fall i Motala och kollade på elitseriepremiären:D (Det var sjukt mycket roligare än detta måste jag tillägga!) Dock förlorade varagrna men det var ändå en riktigt bra match med många spännande heat:)
Äntligen är det igång nu i alla fall och förhoppningvis var det ju inte enda dagen denna vecka det blir speedway:)

Sen var det ju valborg på fredag med.. frågan är vad som händer då!? Jag hoppas i alla fall på att jag mår bättre då än vad jag gör nu och att denna nedrans förkylning har gett sig tills dess.."/
Nu är der dags att gå ner och hänga tvätt och sen återgå till deklarationen, eller nej just det, papprena hittar jag ju inte i alla fall:P  





Nothing is for real,
And You know it, You know it

/J

söndag

ojojojoj vilken helg! helt klart den bästa på länge:)
Det började med att vi tog bussen upp till stockholm i fredags, verkade inte dom mycket roligt folk av det vi såg då, men vi roade oss själva och det gick himlans bra ;)
Sen fixa det där till sej under kvällen med roligt sällskap kan jag lova:) och när man åker på kryssning betyder det inte att partyt är över bara för att barerna stänger klockan 3, nej då kan man hamna på efterfest i korridorer/uppe på däck/en massa olika hytter m.m :D sjukt kul hade vi i alla fall, något vi ska göra om väldiiigt snart igen!! :D Och så fick vi ju jobb med förresten, i göteborg:P så ska vi dot så e det fixat! haha :D
Dagen igår var inte lika kul, eller timmarna hem kanske man ska säga! Till råga på aööt gick bussen sönder med"/ sen somnade jag innan gp:t ens var slut igår o sov över tolv timmar, men är fortfarande helt död känns det som så nu blir det sängen! :)



/J

Onsdag

ÅÅ jag blir galen! 26 november 2009 blev till en av dom bättre dagarna i mitt liv har jag just insett:P bättre sent än aldrig.. Hur kan man haft så fel?! :(
Tur att det finns änglar också i alla fall:) annars vet jag inte vart världen skulle vara på väg nu..
Nog om det! Over and out! :D
Var på Kennys minnestävling igår, lite småkyligt måste jag säga men får väl vara glad att vi slapp snö! :O :P
Man blir ju inte direkt piggare o gladare när man tittar ut genom fönstret nu o ser hur det regn/snöar ute..hoppas på bättre väder framåt helgen! :)
Jag behöver ha fredag nuuu!!!!! :D

Nu till dagen DET! Hittade precis en gammal dagbok som jag var tvungen att läsa igenom och jag kan inte säga annat än att jag längtar tillbaka till det där..härliga tider och en himla massa minnen som väcks till liv :)
Annars blir det nog att träffa Lindah en sväng snart och sen försöka göra nåt åt den där himla deklarationen som jag ser varje dag men aldrig förstår vad jag ska göra med :P Får be mammsen oc hjälpa mej sen tror jag.. :)


How can anything so right be so wrong...
And the reason is because I was blind
!


/J

Söndag

Då var man hemma igen och första speedwayenhelgen är över!
Himlans skojj har det vart, dock frös man ihjäl under gårdagen tävlingar, men det är smällar man får ta;)
Kom hem igår kväll och då var man riktigt trött kan jag lova efter dom 4 timmar man sov under helgen eller nåt..så det blev sängen tidigt igår kväll=)
Nu ska ska jag laga lite mat och sen blir det wallander ikväll, lagom ansträngande! :P
Sen på tisdag är det speedway igen:D Tur det inte är så långa uppehåll mellan tävlingarna nu;)

/J

Onsdag

ÅÅ, nu längtar jag en himlahimla massor till helgen:) Bara två dagar kvar sen bär det av till vetlanda och första speedwaye för i år, ÄNTLIGEN! :D
Kommer nog kunna bli en riktigt lyckad helg.. =)
Tiden har gått så himla fort nu fram till denna helg..o har inte hunnit med o skriva på länge känner jag! Denna vecka har det inte vart mycket jobb, men ändå har jag lyckats haft fullt upp hela tiden känns det som..
Sista ansökningsdagen till och plugga i höst var idag, så nu är allt klart med det! Hoppas jag har valt rätt nu..:O Men först och främst ska jag ju komma in:P
Äntligen känns det som våren har kommit nu i alla fall.. gör en mycket piggare och gladare
SOLSOLSOLSOLSOLSOLSOL=melike!    =)
Dags att börja packa till helgen med, känns som det komemr att sluta med att halva garderoben är med när man inte vet hur vädret ska vara..o så beslutsångesten på det med! (Y)




/J

Tisdag

Hej hopp :) vaknade 6.52 idag och började jobba 7.00!! kan ni förstå paniken, inte förrän jag satt i bilen började jag fundera på vad jag egentligen hade fått på mej för kläder.. :P tur att inte sovkläderna fortfarande var kvar i alla fall!slutade tidigt idag i alla fall som tur var:) blev att fixa och styra lite här hemma. Nu ikväll har jag vart på basket och träffat en himla massa efterlängtade vänner=)
Nu kom jag precis ut från en riktigt varm och härlig dusch så nu blir det en kopp te och lite mys kanske:)

/J



Måndag

Nu är påsken och långledigheten snart slut! I lördags tyckte jag helgen kändes superlång och idag tycker jag det gick jätte snabbt! Men imorgon är det dags att jobba igen.. :)
Påskhelgen har varit riktigt bra i alla fall, innehållande bland annat middag, påskmat, påskägg, utgång, mys och film m.m :) roligt har jag haft i alla fall:)
Idag ska jag in till stan en sväng och se om jag äntligen kan hitta ett par skor som jag vill ha! sen blir det nog träffa lindah en sväng och sen ikväll kommer pappa hit och då blir det tacos :D mumsfillibabba!

/J

(lååång)Fredag

Nu var det länge sen jag skrev här minsann! Men mycket är det som händer och sker och tiden räcker inte riktigt till:P
Den här veckan har jag även jobbat tisdag, onsdag och torsdag så av den anledningen blev det ju ännu mindre tid över..
Nu är det i alla fall påsk och lite ledigt äntligen:) Började fira min ledighet igår kväll med en liten tur med linus..Idag fortsätter den med att få träffa min älsklingskrutt sofia, som är hemma från piteå:) 
Ska nog fröska bestämma mig för vad jag vill göra imorn med så man kan planera lite granna, men äta påskägg är ju i alla fall ett MÅSTE :D
Nu blir det i alla fall ut och gå en promenix!


/J

RSS 2.0